Klikgebit actie!

Wij verlengen onze gratis klikgebit actie! Wij hebben zoveel aanmeldingen en leuke reacties gehad dat wij besloten hebben deze actie te verlengen. Dus nemen wij tijdelijk de eigen bijdrage voor onze rekening. Heeft u uw eigen risico van dit jaar al voldaan of gaat deze toch wel voldaan worden aan andere zorg? Dan is het klikgebit dus helemaal kosteloos. (CZ verzekerden (nog) uitgesloten)

Komt u hiervoor in aanmerking?

  • Heeft u een basis verzekering?
  • Ondervindt u problemen met uw normale kunstgebit?
  • Is uw kunstgebit versleten?
  • Heeft u moeite met eten/lachen of praten?
  • Heeft u last van afhangende mondhoeken
  • Bent u langer dan 6 maand tandeloos?

Indien dit voor u geldt dan is de kans groot dat u uw klikgebit vergoed krijgt, ook als u geen tandarts verzekering heeft.

Eigen risico en eigen bijdrage

Wanneer u in aanmerking komt voor een klikgebit vanuit de basis verzekering , dan betaald u nog wel het wettelijke eigen risico ( voor de zorg per kalander jaar) en uw eigen bijdrage ( voor de behandelingen). Elke Nederlandse burger is, ongeacht het type zorgverzekering verplicht om jaarlijks een deel van de zorgkosten zelf te betalen, dit is dus het eigen risico. Het eigen risico bedraagt voor het jaar 2021 385,- euro. Pas als u uw dit bedrag heeft betaalt, neemt de zorgverzekeraar uw kosten over.

Bij een klikgebit wordt er standaard een ‘eigen bijdrage’ gevraagd, wat betekend dat u een klein deel van de kosten zelf moet betalen. Het bedrag is afhankelijk van u zorgverzekeraar.

Geen vergoeding van uw zorgverzekeraar?

Voldoet u niet aan de kenmerken? Dan bekijken we samen naar andere mogelijkheden. Misschien is een klikgebit niet nodig of bent u bereid de kosten zelf te dragen. Ook hier kunnen we u over informeren tijdens een gratis consult.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden, of plan een afspraak in voor een gratis mondonderzoek. Op basis daarvan kunnen wij u goed informeren en uw vragen beantwoorden.

Wilt u gebruik maken van onze GRATIS KLIKGEBIT actie? Klik dan hier!